Сър Алекс се надява Рууни да играе срещу Бенфика


Н. Гавазов

Сър Алекс се надява Рууни да играе срещу Бенфика

Уейн Рууни трябва да започне мача срещу Бенфика от Шампионската лига, въпреки че днес не взе участие в тренировката на „червените дяволи" на базата в Карингтън. Както е известно, на заниманията присъстваха 24 играчи на рекордьора по титли в Англия, но журналистите забелязаха, че Рууни не бе един от тях. Това моментално породи спекулации, че нападателят е контузен и ще отпадне за мача с португалският гранд.

Очакваше се повече яснота по въпроса да бъде дадена утре, но мениджърът на Юнайтед Сър Алекс заяви, че Рууни трябва да се възстанови и разчита на своя играч.

„Уейн имаше известни болки след двубоя със Суонзи и просто го оставих да си почива. Утре той ще е готов да започне срещата. Смолинг не е включен в групата, въпреки че днес тренира, но за мача с Нюкасъл в събота трябва да се възстанови", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

Групата на Юнайтед за утрешния мач: Де Хеа, Линдегаард, Рафаел, Фабио, Джоунс, Фърдинанд, Видич, Еванс, Евра, Нани, Валенсия, Гибсън, Андерсон, Карик, Флетчър, Парк, Гигс, Йънг, Рууни, Ернандес, Бербатов.

 

  Сподели
84