Рууни контузен, Бербо води атаката срещу Бенфика?


Н. Гавазов

Рууни контузен, Бербо води атаката срещу Бенфика?

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни не присъства на откритата тренировка на отбора си в понеделник сутринта, преди двубоя от Шампионската лига с Бенфика на „Олд Трафорд", съобщи Sky Sports. Играчът бе част от състава на „червените дяволи", който в събота победи Суонзи Сити в мач от Висшата лига на Англия и се очакваше днес да се присъедини към съотборниците си, които се подготвят за решителния сблъсък с португалския гранд в борбата за първото място в група С.

Въпреки това, представителите на медиите забелязаха, че Рууни не дойде на тренировката в Карингтън, което моментално породи слухове, че той може би няма да вземе участие в мача. Ако това се окаже вярно, в отсъствието на Оуен, Уелбек и след слабото представяне на Ернандес срещу Суонзи, най-вероятно голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон Димитър Бербатов ще води атаката на „червените дяволи"

След срещата с „лебедите" Сър Алекс не каза нищо за това, дали има контузени играчи и повече яснота по въпроса се очаква да бъде получена по време на утрешната пресконференция на шотландския специалист.

От групата отсъстваше и Джони Еванс, а Крис Смолинг и Дани Уелбек тренираха отделно, въпреки че по-рано мениджърът на Юнайтед беше заявил, че Смолинг ще започне като титуляр срещу Бенфика.

Оуен и Клевърли, които лекуват дългосрочни травми също не присъстваха, а добрата новина е, че Патрис Евра, който в петък беше повален от вирус бе част от групата от 21 човека, която тренираше нормално.

  Сподели
81