Калу: Искам да знам ще играя ли, преди да преподпиша


И. Ангелов

Калу: Искам да знам ще играя ли, преди да преподпиша

Саломон Калу настоя, че ще иска да е сигурен, че ще получава шансове да се изявява за Челси, преди да подписва нов контракт с тима. Неговият договор изтича в края на сезона и според него нещата все още са в преговорна фаза, но той би искал да остане на "Стамфорд Бридж". Единственото му притеснение са ограничените му появи в игра.

След мача с Генк в сряда, той каза: "Искам да остана, да съм тук. Харесвам Челси - прекарах страхотни 5 години тук и спечелих много награди. Челси гледа към бъдещето, а аз съм млад и мисля, че моето може да е тук."

Калу бе попитан дали ще иска гаранции за титулярно място преди подписване на контракт: "Това би искал всеки футболист - мачове. Защото ако не играеш всяка седмица, как ще ставаш по-добър? Много е важно да играеш и да се подлагаш на максимум напрежение. Това търся аз."

"Надявам се да играя повече. Мога да го направя, тренирам здраво, ако имам шанс често бележа голове. Всичко е нормално. Мениджърът избира отбора и всеки играч уважава решението му."

Калу бе запитан дали Генк е най-слабия тим, който е срещал: "Уау! Най-слаб? Не знам за това. Не може да вземем кредит от добрата ни игра. Играхме добър футбол и вкарахме рано, така че това ни даде шанс да натиснем още. Не мога да кажа, че този тим е бил най-слабият."

  Сподели
100