Алегри: Милан отново е в топ форма


И. Ангелов

Алегри: Милан отново е в топ форма

Треньорът на Милан Масимилиано Алегри вярва, че неговите играчи намират най-добрата си форма и той е уверен, че с прогреса на сезона те ще задобряват още повече. Росонерите победиха БАТЕ Борисов с 2:0 на "Сан Сиро" в сблъсъка им в Група Н в сряда вечер, като головете бяха на сметката на Златан Ибрахимович и Кевин-Принс Боатенг.

Тази победа идва след триумф над Палермо с 3:0 в Серия А, като така Милан е начело в групата си със 7 точки в 3 мача. Алегри бе доволен от представянето срещу беларусите. Uefa.com предаде думите му:

"Този мач показа, че много играчи намират най-добрата си форма и съм сигурен, че ще задобряват дори повече, а чакаме и всички да се върнат от контузия. В първото полувреме бяхме малко нетърпеливи, искахме да вкараме бързо и затова правехме грешки."

"В крайна сметка играхме добре, създадохме много ситуации. Позволихме им да нападат от време на време, което се случва, особено когато си мислиш, че нещата ще са лесни. Много съм доволен, защото исках победа и добра игра. Ще искам това и срещу Барселона, за да се преборим за първото място."

 

  Сподели
92