Виктория Пилзен ще си тръгне без точки от Камп Ноу


П. Пенков

Виктория Пилзен ще си тръгне без точки от Камп Ноу

Барселона - Виктория Пилзен
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 19.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Александър Ставрев (Македония)


Борещият се за първата позиция в група H отбор на Барселона приема Виктория Пилзен на собствения си "Камп Ноу". Каталунците са втори във временното подреждане в групата с актив от 4 точки, толкова колкото има и тима на Милан. Съставът на Пеп Гуардиола не успя да натрупа максималния актив от точки след първите две срещи от груповата фаза, тъй като в първата от тях каталунците бяха затруднени пред собствена публика от росонерите, които успяха да измъкнат точка, след като двубоя завърши при равенство 2:2. Две седмици по-късно Барса показа възможностите си, като постигна категорична победа с 5:0 като гост на БАТЕ Борисов. През изминалия уикенд Барселона постигна общо петата си победа през новия сезон в Примера, побеждавайки у дома Расинг Сантадер с класическото 3:0, като по този начин запази лидерската си позиция в подреждането, като по-надолу са отборите на Леванте и Реал Мадрид.

Секс Фабрегас и Алексис Санчес се очаква да пропуснат двубоя с Виктори Пилзен, поради разтежения. Андре Иниеста изигра 72 минути при победата над Расинг Сантадер, но наскоро се възстанови от травма, така че мениджъра Пеп Гуардиола вероятно ще го остави на резервната скамейка. Пике получи лека травма през уикенда, като се очаква и той да не фигурира. Ибрахим Афелай остава дългосрочно отсъстващ, след като подложи коляното си на хирургическа намеса.

Виктория Пилзен заема четвъртата позиция в групата, като притежава еднакви показатели с третия БАТЕ Борисов, като и двата тима са регистирали по 1 равенство и 1 загуба до момента. Съставът воден от мениджъра Павел Връба спечели тази точка още в първия кръг от груповата фаза, когато отбора беше домакин на БАТЕ Борисов, като двубоя завърши наравно 1:1. В края на месец септември Пилзен нямаше същия късмет при гостуването си в Италия, където претърпя поражение с 2:0 от Милан. Относно представането на тима в чешкото първенство, то там Виктория Пилзен се намира на четвъртата позиция, като през този уикенд отново се върна към успеха, побеждавайки Словачко с 3:1 като гост, като по този начин прекъсна серията си от две поредни равенства, които лишиха тима от по-предно класиране.

Павел Връба вероятно ще заложи на схема 4-2-3-1, която върши работи досега през новия сезон в Гамбринус лига. Вратарят Роман Павлик ще отсъства в продължение на няколко месеца, така че Марек Чех ще го замести на поста.

Прогноза: Барселона - Виктория Пилзе 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:


21 септември Валенсия - Барселона 2:2 (Примера)
24 септември Барселона - Атлетико Мадрид 5:0 (Примера)
28 септември БАТЕ Борисов - Барселона 0:5 (Шампионска лига)
02 октомври Спортинг Хихон - Барселона 0:1 (Примера)
15 октомври Барселона - Расинг Сантандер 3:0 (Примера)

Виктория Пилзен:


17 септември Виктория Пилзен - Яблонец 4:2 (Гамбринус Лига)
23 септември Чешке Будейовице - Виктория Пилзен 0:0 (Гамбринус Лига)
28 септември Милан - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
02 октомври Виктория Пилзен - Баник Острава 1:1 (Гамбринус Лига)
14 октомври Словачко - Виктория Пилзен 1:3 (Гамбринус Лига)


Досегашни срещи:

Барселона - Виктория Пилзен

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА



Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.04
Равен - 15.00
Виктория Пилзен - 34.00

Коефициенти от Offsidebet:

Барселона - 1.04
Равен - 12.00
Виктория Пилзен - 34.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126