Олимпик Марсилия и Арсенал ще завършат при равенство


П. Пенков

Олимпик Марсилия и Арсенал ще завършат при равенство

Олимпик Марсилия - Арсенал
Стадион: "Стад Велодром", Марсилия
Дата: 19.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Дамир Скомина (Словения)


Олимпик Марсилия приема Арсенал на "Стад Велодром" в един от интересните сблъсъци от груповата фаза на Шампионска лига. Французите са времменни лидери в група F, притежавайки актив от 6 точки, докато артилеристите са втори с 2 точки по-малко. Съставът на Дидие Дешам победи, макар и минимално, Олимпиакос в първия мач от групата, като си тръгна с трите точки. Две седмици по-късно Олимпик Марсилия постигна изненадващ класически успех у дома срещу един от фаворитите в групата - Борусия Дортмунд. За разлика от Шампионска лига, представянето на Марсилия във френската Лига 1 не е никак добро. Там тима заема 15-та позиция, само на точка от зоната на изпадащите.

Мениджърът Дидие Дешам няма да може да разчита на дуото Стефан Мбиа и Джими Траоре, които са с травми и пропускат срещата с Арсенал. Джордан Айеу също е отсъстващ, поради наказание, след като получи червен картон в двубоя с Борусия Дортмунд.

Съперникът Арсенал също както Марсилия не успява да се справя добре в английската Висша лига. Артилеристите, които все още тая надежди за трофей през тази година, въпреки че е много рано да се говори за това, са на 12 точки зад лидера Манчестър Сити, заемайки 10-та позиция във временното класиране. През уикенда лондончани направиха положителна крачка към по-предното си изкачване в таблицата, след като победиха у дома Съндърланд с 2:1. Относно Шампионска лига, Арсенал има реални шансове за продължаване напред извън груповата фаза, след като Олимпик Марсилия постигна победа над Борусия Дортмунд. Така съставът на Арсен Венгер зае втората позиция в група F, притежавайки 3 точки повече от Борусия.

Главните опасения на мениджърът Арсен Венгер преди гостуването на Олимпик Марсилия са, че няма да може да разчита на Кийрън Гибс и Арън Рамзи, като първи страда от стомашни болки, а втория от разтежение. Джоан Джуру може да не се появи в игра, след като наскоро се възстанови от травма. Томас Вермаелен подписа нов договор с Арсенал, но остава аут, поради контузия, заедно с Бакари Саня, Абу Диаби и Джак Уилшър.

Прогноза: Олимпик Марсилия - Арсенал 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Олимпик Марсилия:


21 септември Олимпик Марсилия - Евиан 2:0 (Лига 1)
24 септември Валансиен - Олимпик Марсилия 1:1 (Лига 1)
28 септември Олимпик Марсилия - Борусия Дортмунд 3:0 (Шампионска лига)
02 октомври Олимпик Марсилия - Брест 1:1 (Лига 1)
15 октомври Тулуза - Олимпик Марсилия 0:0 (Лига 1)

Арсенал:


20 септември Арсенал - Шроусбъри 3:1 (Карлинг Къп)
24 септември Арсенал - Болтън 3:0 (Висша лига)
28 септември Арсенал - Олимпиакос 2:1 (Шампионска лига)
02 октомври Тотнъм - Арсенал 2:1 (Висша лига)
16 октомври Арсенал - Съндърланд 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Олимпик Марсилия - Арсенал

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА



Коефициенти от bet365:
Олимпик Марсилия - 2.30
Равен - 3.40
Арсенал - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Олимпик Марсилия - 2.25
Равен - 3.20
Арсенал - 3.05

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
129