Бербатов: Съжалявам, че не играх


Н. Гавазов

Бербатов: Съжалявам, че не играх

След срещата от третия кръг на Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Оцелул в Букурещ, нападателят на „червените дяволи" Димитър Бербатов призна, че се е надявал да вземе участие в двубоя, за да зарадва с играта си българските фенове, които бяха дошли на стадиона в румънската столица. Голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон призна също така, че се чувства поласкан от публиката, която изригна при споменаване на името му от диктора.

"Изненадан съм от подобна реакция. Благодаря на феновете, стана ми много приятно. Моите съотборници се чудеха какво става и трябваше да им обясня, че когато българин играе в чужбина се радва на голяма подкрепа. Съжалявам, че отново не влязох в игра. След като не играя за клубния си отбор, няма как да играя и в националния", заяви Бербо, с което отхвърли спекулациите за връщане в представителния тим на България.

"Иска ми се да получавам повече шанс за изява, защото знам, че мога да помогна на тима. Не мога да ви кажа дали ще подпиша нов договор с Юнайтед. С тези неща се занимава моя мениджър. В момента трансферния прозорец е затворен и към мен няма оферти от други отбори", допълни българинът.

 

  Сподели
71