Гражданите ще се върнат в борбата в Група А


П. Пенков

Гражданите ще се върнат в борбата в Група А

Манчестър Сити - Виляреал
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 18.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Павел Краловец (Чехия)


Манчестър Сити и Виляреал се изправят един срещу друг във важен за двата тим двубой, който ще определи бъдещето им група А на Шампионска лига. Гражданите в момента заемат третата позиция зад Байерн и Наполи, притежавайки актив от само 1 точки, която състава на Роберто Манчини спечели в първата си среща от групата, когато завърши наравно 1:1 у дома срещу гостуващия Наполи. Две седмици по-късно Манчестър Сити не успя да се противопостави на Байерн Мюнхен и си тръгна без точки от "Алианц Арена", след като баварците надиграха съперника си с 2:0. Сити се представя доста по-категорично в английската Висша лига, където заема лидерската позиция с 22 точки, а под него са съответно градския съперник Манчестър Юнайтед и Челси.

Серхио Агуеро може да се завърне в игра за гражданите, след като пропусна двубоя с Астън Вила този уикенд, поради контузия, като вероятно ще замести Марио Балотели в титулярни състав. Самир Насри, Един Джеко и Давид Силва вероятно ще бъдат оставени на резервната скамейка, тъй като играха срещу Вила. В резултат, Джеймс Милнър и Адам Джонсън вероятно няма да фигурират, въпреки добрите им представяния през уикенда. Коларов и Клиши пък ще се борят за мястото на левия фланг в отбраната на гражданите.

Виляреал се надяват на успех срещу Сити, който ще запази шансовете им за продължаване напред извън груповата фаза. В момента жълтата подводница няма никакви спечелени точки, което отрежда на тима последната позиция в група А. И в двата мача, които тима изигра досега от Шампионска лига, то той загуби с един и същ резулат 2:0 съотвено от Байерн Мюнхен в първата среща и две седмици по-късно от Наполи. Ако съставът на Хуан Карлос Гаридо не успее да се пребори със съперниците си в групата на Шампионска лига, то тима ще трябва да се фокусира главно върху представянето си в испанската Примера дивисион, тъй като в момента Виляреал заема 14-та позиция, само на 2 точки от опасната зона.

Нилмар е единственият отсъстващ от състава на Виляреал. Той се подложи на операция на коляното, като се очаква дълго време да отсъства от игра. Марко Рубен се завръща, след като се възстанови от контузия, като самия той се надява на титулярно място срещу Сити.

Прогноза: Манчестър Сити - Виляреал 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:


21 септември Манчестър Сити - Бирмингам 2:0 (Карлинг Къп)
24 септември Манчестър Сити - Евъртън 2:0 (Висша лига)
27 септември Байерн Мюнхен - Манчестър Сити 2:0 (Шампионска лига)
01 октомври Блекбърн - Манчестър Сити 0:4 (Висша лига)
15 октомври Манчестър Сити - Астън Вила 4:1 (Висша лига)

Виляреал:


20 септември Виляреал - Майорка 2:0 (Примера)
24 септември Атлетик Билбао - Виляреал 1:1 (Примера)
27 септември Наполи - Виляреал 2:0 (Шампионска лига)
01 октомври Виляреал - Реал Сарагоса 2:2 (Примера)
15 октомври Хетафе - Виляреал 0:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Виляреал

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА



Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.30
Равен - 5.25
Виляреал - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.30
Равен - 4.75
Виляреал - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166