Арсенал със сериозни кадрови проблеми за мача с Олимпиакос


Н. Гавазов

Арсенал със сериозни кадрови проблеми за мача с Олимпиакос

Арсенал ще поднови борбата си на европейската сцена със сериозни кадрови проблеми, съобщава новината Sky Sports. Както е известно, „артилеристите” посрещат утре вечер на „Емирейтс” гръцкия Олимпиакос в двубой от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига, след като на старта на турнира завършиха 1:1 при гостуването си на шампиона на Германия.

Арсенал ще бъде без крилото си Тео Уолкът, който е с контузия на коляното, без централния си защитник Лоран Кошчиелни, който лекува травма на глезена и без нападателя си Жервиньо, заради проблемите на африканеца със сухожилието.

Полузащитникът Йоси Бенаюн и централният защитник Йохан Джуру на този етап няма да вземат също участие във важния двубой. Израелският национал страда от травма в бедрото, докато швейцарецът лекува разтегнато сухожилие.

Полузащитниците Джак Уилшър, Абу Диаби и защитникът Томас Веермален продължават възстановяването си от травмите на глезена, като 19-годишният английски национал ще се появи на терените не по-рано от началото на месец март.

  Сподели
81