Валдес: Милан имаше само две положения


И. Ангелов

Валдес: Милан имаше само две положения

Вратарят на Барселона Виктор Валдес изказа разочарованието си от равенството 2:2 срещу Милан във вторник вечер на "Камп Ноу" за Шампионска лига. Алешандре Пато откри резултата само 23 секунди след началото на мача, докато Педро и Давид Вия вкараха за Барселона. Но гол с глава на Тиаго Силва в последните секунди осигури равенството в мача.

Пред Uefa.com Валдес каза: "Милан имаше малко шансове. Всъщност, те вкараха от единствените си две ситуации: Трябва да ги признаем за това, че се възползваха от тях максимално. Най-важното сега е да видим как получихме тези голове. Мисля, че бяха инцидентни, нищо повече. Случват се такива работи само при гол предимство."

"Милан има шампионски манталитет. Никога не може да ги отпишеш. Където и да отидат те играят за победа. Те са страхотен европейски тим, и ги уважаваме максимално. Футболът не бе на наша страна днес. Разочаровани сме, но успокоението е, че състезанието току започна. Милан се настани добре на терена и игра директно през второто полувреме."

  Сподели
86