Вилаш-Боаш: Мачът ще е много тежък


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Мачът ще е много тежък

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш заяви, че очаква труден двубой срещу германския Байер Леверкузен на старта на груповата фаза в Шампионската лига и допълни, че едновременно с това ще подготви отбора за предстоящия сблъсък срещу шампиона Манчестър Юнайтед в края на седмицата. Както е известно, тази вечер от 21:45 часа българско време на „Стамфорд Бридж" Челси приема Байер в среща от група Е на най-комерсиалния европейски клубен турнир.

„Вие ще видите някои промени в състава, но не искам конкретно да говоря за какво става дума. Групата ни е трудна, с отбори като Валенсия, Леверкузен и Генк, така че ще трябва да бъдем много внимателни. Нивото в цяла Европа е изключително високо, но ние сме готови за това предизвикателство. Мачът ще е много тежък и ще покаже какви решения ще взема за двубоя в неделя. Желанието ни е да покажем напредък и да бъдем на върха - в Европа и в Англия", заяви на пресконференция преди тазвечерния мач Вила-Боаш.

„Мотивацията ни е огромна и колкото и да е трудно, целта ни е да триумфираме в Шампионската лига. Преди това обаче ще трябва да започнем с победа срещу Байер", допълва португалският специалист.

 

  Сподели
72