Дори без звезди Арсенал е по-силен от Удинезе


Т. Михайлов

Дори без звезди Арсенал е по-силен от Удинезе

Удинезе - Арсенал
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 24.08.2011
Час: 21:45
Съдия: Олегарио Бенкуеренса (Португалия)


Тежък реванш очаква лондонския Арсенал на „Стадио Фриули“ срещу италианския Удинезе. „Топчиите“ спечелиха с 1:0 у дома, но не убедиха в превъзходството си и дори трябва да са доволни, че взеха този ценен аванс.

Удинезе се представи много силно на „Емирейтс“ и загатна за голям потенциал, въпреки че през лятото се раздели с ключови фигури като Алексис Санчес, Кристиян Сапата и Гьокхан Инлер. Тимът на Франческо Гуидолин има място в Шампионската лига, където веднъж вече игра, но заради настоящата система в плейофите изтегли доста тежък съперник. Италианското калчо все още не е започнало затова и „зебрите“ нямаха мач през уикенда, което поне на теория трябва да означава, че ще са свежи.

Арсенал претърпя две загуби само в рамките на седмица. Първо „топчиите“ паднаха с 0:2 от Ливърпул в мач от втория кръг на Висшата лига. В навечерието на реванша с Удинезе пък стана ясно, че Самир Насри напуска в посока Манчестър Сити, което ще засили един от конкурентите на Острова за сметка на лондончани. В същото време сериозни нови попълнения на „Емирейтс“ не дойдоха и феновете на тима ще треперят за представянето на любимците си в следващата година.

Антонио Ди Натале ще бъде сам в атаката на Удинезе като италианците няма да се хвърлят в слепи атаки, рискувайки да допуснат гол, който да ги елиминира. Франческо Гуидолин няма проблеми с контузени за разлика от Арсен Венгер, който има тревоги в защита. Киърън Гибс е контузен. След продажбата на Насри се очаква Росицки да заеме неговото място. Все пак Робин ван Перси ще се завърне след изтърпяно наказание, което означава, че Шамак ще седне на пейката.

Арсенал загуби последните си 3 гостувания в Европа, докато Удинезе е непобеден в 5 поредни мача на „Фриули“. Франческо Гуидолин е с 2 победи, равен и загуба в мачовете си срещу английски съперници на Апенините. „Топчиите“ обаче се представиха доста силно в последните си няколко пътувания до Ботуша. И сега е трудно да мислим, че след 14 поредни години Арсенал няма да участва в най-престижния турнир на Стария континент. Момчетата на Арсен Венгер ще превъзмогнат проблемите, за да постигнат безценно равенство.

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

23 юли Олимпик Марсилия - Удинезе 1:2 (Приятелска среща)
30 юли Ница - Удинезе 1:0 (Приятелска среща)
04 август Кадис - Удинезе 0:0 (Приятелска среща)
10 август Удинезе - Тамай 12:1 (Приятелска серща)
16 август Арсенал - Удинезе 1:0 (Шампионска лига)

Арсенал:

31 юли Арсенал - Ню Йорк Ред Булс 1:1 (Приятелска среща)
06 август Бенфика - Арсенал 2:1 (Приятелска среща)
13 август Нюкасъл - Арсенал 0:0 (Висша лига)
16 август Арсенал - Удинезе 1:0 (Шампионска лига)
20 август Арсенал - Ливърпул 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Удинезе - Арсенал

1 мач
0 победи за Удинезе
0 равенства
1 победа за Арсенал
Голова Разлика: 1:0 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 2.30
Равен - 3.40
Арсенал - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 2.30
Равен - 3.20
Арсенал - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
201