Спарта Прага няма да затрудни Ман Сити в Англия


И. Ангелов

Спарта Прага няма да затрудни Ман Сити в Англия

Манчестър Сити - Спарта Прага
Стадион: Етихад Стейдиъм
Дата: 23.10.2024 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити успя да спечели в последния момент в неделя следобед, като постигна трета поредна победа когато обърна Уулвс до 2:1 с гола на Джон Стоунс по драматичен начин. Отборът остава непобеден този сезон и се очаква да продължи тази серия и в предстоящия мач.

Спарта Прага прекъсна серията си от три мача без победа през уикенда, след като победи Слован Либерец с 2:1 у дома. Чешкият тим е спечелил четири точки от първите си два мача в Шампионската лига и не бива да бъде подценяван, тъй като толкова има и Ман Сити в момента.

Откъм състави:

Манчестър Сити: Нейтън Аке беше в групата за мача срещу Уулвс, но е малко вероятно да измести Йошко Гвардиол от позицията му на ляв бек. Кайл Уокър, Кевин Де Бройне, Оскар Боб и Родри са аут.

Спарта Прага: Основните притеснения за гостите са свързани с Иманол Гарсия и Елиас Кубо, които са извън игра за визитата на Етихад.

Спарта Прага не трябва да бъде подценявана, но Манчестър Сити разполага с достатъчно качество в състава си, за да спечели трите точки в сряда вечер. Необичайно тих в последната среща бе задържан Ерлинг Холанд на върха на атаката на "гражданите". Вероятно е той да няма търпение да се върне към головете при подходящите доставки на подавания към него.

Прогноза: Манчестър Сити - Спарта Прага 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Спарта Прага (Ларс Фрийс)
 
Виндал
   
Витик
Панак
Зелени
Пресиадо
Кайринен
Лаци
Ринес
Бирманчевич
Рахмани
Хараслин
Холанд
Грилиш
Гюндоган
Фоден
Силва
Нунеш
Гвардиол
Люис
Диаш
Аканжи
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Спарта Прага 3:1

  Сподели
226