Астън Вила ще прегази Болоня в Англия


И. Ангелов

Астън Вила ще прегази Болоня в Англия

Астън Вила - Болоня
Стадион: Вила Парк
Дата: 22.10.2024 г.
Час: 22:00 ч.

Астън Вила удължи серията си без загуба на девет мача, след като спечели всичките три точки при гостуването на Фулъм в събота следобед.

Болоня завърши наравно 2:2 срещу Дженоа, с което продължи серията си от четири мача без победа. Единствената им победа за сезона обаче дойде в гостуване. Тук тимът вероятно очаква по-високо от обичайното качество срещу себе си и ще опита да е готов.

Откъм състави:

Астън Вила: Бубакар Камара се завърна в групата за мача през уикенда след дълго отсъствие, но Тайрон Мингс остава под въпрос. Робин Олсен е единственият потвърден отсъстващ за Вила.

Болоня: Отборът може да бъде без седем играчи поради контузии за трудното гостуване на Астън Вила във вторник. Сред отсъстващите е и наетият Самуел Илинг-Джуниър, докато Люис Фъргюсън е вече в тренировки, но е малко вероятно да се завърне за този мач. Голям удар е липсата на Ебишер и Ндойе.

Въпреки че Болоня има някои позитивни моменти в гостуванията си, Астън Вила е фаворит за този мач и се очаква да спечели без особено затруднение.

Прогноза: Астън Вила - Болоня 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Болоня (Винченцо Италиано)
 
Скорупски
   
Бойкема
Лучими
Пош
Миранда
Фройлер
Моро
Орсолини
Фабиан
Карлсон
Кастро
Уоткинс
Рамзи
Роджърс
МакГин
Тилеманс
Онана
Дин
Конса
Пау
Карлос
   
Мартинез
 
Астън Вила (Унай Емери)

Обоснована прогноза: Астън Вила - Болоня 3:0

  Сподели
120