Дерменджиев: Естествено, че сме разузнали съперника


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Естествено, че сме разузнали съперника

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев очерта плюсовете и минусите на първия съперник на тима в европейските клубни турнири - грузинският шампион Динамо Батуми.

"Рецептата е много проста - да побеждаваме. Естествено, че сме ги разучили, а и те знаят какво представляваме. Няма нещо, с което да се изненадаме и двата отбора. Според мене проведохме една добра подготовка и мисля, че сме готови. Въпреки това, Динамо има два мача официални изиграни, а ние ги нямаме", започна Дерменджиев.

"Винаги първият мач изключително труден, за да се започне. Но ние в крайна сметка нямаме избор и трябва да влезем ударно още от самото начало. Какво знаем за играта на съперника? Отборът е пълен с чужденци, ние ги следим, те ни следят. Знаем им новите, гледали сме им мачове в първенството и последните срещи изобщо. Ръководството винаги е поставяло цели. Колкото по-напред стигнем в Европа, толкова по-добре".

Националният отбор на Грузия се представи добре на Европейското първенство и въпреки дебютант, те преминаха груповата фаза, за да бъдат спрени на осминафинал от силния състав на Испания. Ентусиазмът обаче се пренася от представителния грузински тим върху целия футбол в страната и е напълно възможно енергията да носи играчите на Динамо Батуми и срещу Лудогорец, особено във втората среща - на 17-и юли.

Последва въпрос за трансферната политика на тима. На което треньорът отговори: "Тези футболисти ще останат до края на участието ни в европейските турнири. Факт е, че гледаме още играчи и мисля, че ще има още нови попълнения в отбора по отношение на подкрепленията".

  Сподели
145