Байерн и Реал няма да се победят в Германия


И. Ангелов

Байерн и Реал няма да се победят в Германия

Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 
Стадион: Алианц Арена 
Дата: 30.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Байерн Мюнхен спечели четири срещи поред в подготовката си за най-важния мач в кампанията до тук, когато във вторник вечер ще посрещне Реал Мадрид в полуфиналите на Шампионска лига. Крачка преди финала и взирайки се в най-голямото предизвикателство, тимът на домакините знае, че това е единственият шанс за трофей в сезона след разочароващо представяне в Бундеслигата. Таранът Хари Кейн също ще се цели в първо значимо злато в кариерата си, но за тази цел ще трябва да преодолее най-опитния противник в състезанието.

Реал Мадрид изигра шампионски последния четвърт-финал, при който отстъпваше в играта на Манчестър Сити, но все пак стигна до прогрес и шанс за триумф в състезанието. Тимът на Карло Анчелоти няма загуба в 18 поредни срещи преди този мач в кое да е състезание. Той обаче има някои проблеми с липсващи имена, въпреки че те са доста и в лагера на домакините.

Под въпрос при баварците са Мусиала, Де Лихт и Лаймер, които ще преминат късни прегледи. Алфонсо Дейвис ще се завърне след наказание и ще стартира на левия бек. Томас Тухел обаче има много липсващи, с което ще трябва да се справя - Коман, Упамекано, Гнабри, Сане, Боей, Сар и Бухман.

При Анчелоти под въпрос са ключовите Белингам, Родриго и Менди, наказан е Дани Карвахал на десния бек. Алаба и Куртоа лекуват продължителни травми. Белингам обаче е аут по болест и се очаква да се направи всичко възможно да е на линия за срещата.

Реал спечели последните си 4 мача поред на гости, което включва триумфа в Манчестър срещу фаворита в състезанието и носител на титлата. Можеше да се говори за този последен мач като същински финал, който "белия балет" взе, и предизвикателството тук изглежда по-малко, особено с оглед проблемите на домакина с липсващи. Домакинската публика ще иска да види подкрепа, мотивацията на тима на Тухел ще е на предела, поради което можем да очакваме равенство, ако гостите не използват ситуацията.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Лунин
   
Рудигер
Чуамени
Вазкес
Менди
Валверде
Камавинга
Кроос
Белингам
Родриго
Винисиус
Кейн
Мусиала
Мюлер
Тел
Павлович
Горецка
Дейвис
Кимих
Мин-Же
Дайър
   
Нойер
 
Байерн Мюнхен (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 2:2

  Сподели
398