Реал Мадрид ще пусне първа кръв на Ман Сити


И. Ангелов

Реал Мадрид ще пусне първа кръв на Ман Сити

Реал Мадрид - Манчестър Сити 
Стадион: Сантиаго Бернабеу 
Дата: 09.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Реал Мадрид имаше много време за да се подготви за един от най-тежките и най-важни мачове за сезона си, когато посреща друг от фаворитите в Шампионска лига - Манчестър Сити, на своя "Сантиаго Бернабеу". "Белия балет" не е играл официален мач от 31-ви март, и Карло Анчелоти трябва да е извлякъл максимума за това време с оглед подготовката.

Манчестър Сити игра срещу Арсенал на 31-ви март за 0:0, след което на 3-ти април се разправи с Астън Вила с 4:1, преди да вкара 4 гола и на гости на Кристъл Палас на 9-ти април за 4:2. Сега е ред на четвърт-финалите на ШЛ и най-тежкия съперник.

Реал стигна до тази фаза на ШЛ след като надви Лайпциг с 1:0 на гости и видяхме 1:1 на "Бернабеу". Ман Сити лесно преодоля Копенхаген с две победи по 3:1.

Двата отбора се мерят и по друг показател, след като Ерлинг Холанд води реализаторската листа за кампанията в ШЛ с 6 гола, а Джуд Белингам има 5 вкарани за Реал. 

Двата състава са в почти перфектно здраве. При домакините само Куртоа и Алаба липсват, докато Милитао се върна на тренировки последно. Пеп Гуардиола постави Йоско Гвардиол под въпрос, и Кайл Уокър лекува контузия.

В 6 от последните 7 мача между тези два отбора видяхме по най-малко 3 вкарани гола между тези отбори. Със сигурност ни предстои зрелище и може би везните клонят в полза на домакините поради повечето време за подготовка и публиката зад гърба.

Прогноза: Реал Мадрид - Манчестър Сити 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Ортега
   
Стоунс
Диаш
Люис
Аканжи
Брюйне
Родри
Силва
Фоден
Холанд
Доку
Винисиус
Родриго
Белингам
Кроос
Чуамени
Валверде
Менди
Карвахал
Начо
Рудигер
   
Лунин
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Ман Сити 2:1

  Сподели
697