Литекс и Висла няма да се победят в първия мач


В. Мухарски

Литекс и Висла няма да се победят в първия мач

Литекс - Висла Краков
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 26.07.2011
Час: 20:30
Съдия: Томи Скиервен (Норвегия)

Шампионът на България Литекс излиза срещу Висла Краков в първия мач от Третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на градския стадион в Ловеч и е с начален час 20:30 българско време. Двата тима се срещнаха в контролна среща преди един месец, в която поляците победиха с 2:1. Тогава два гола наниза играещият във Висла български национал Цветан Генков. Пламен Николов пък бе точен за ловчанлии. Въпреки загубата, този мач бе първи за “оранжевите” по време на първия им подготвителен лагер в Холандия. От тогава шампионите на страната ни изиграха още контроли, а отборът дори преодоля Могрен от Черна гора и продължи напред в турнира Шампионска лига.

Наставникът на българите Любослав Пенев заяви преди мача, че неговите възпитаници излизат за победа както във всеки един друг двубой. “Излизаме във всеки един мач за победа. Познаваме добре отбора на Висла. Имахме възможност да играем контрола с тях в началото на подготовката. Висла определено е силен отбор и има добри изпълнители, които играят открит и нападателен футбол. Познавам добре не само Цветан Генков, а целия отбор на Висла. Имаме подробна информация за тях и в никакъв случай не трябва да се концентрираме само върху един играч”, заяви Любо Пенев.

Очаква се Момчил Цветанов отново да бъде предпочетен вместо Тиаго Морасема, който е контузен. Атаката на отбора ще води Светослав Тодоров, който помогна за елеминирането на черногорския Могрен. Любослав Пенев няма проблеми с други контузени играчи и ще заложи на най-добрто срещу полския тим.

Старши-треньорът на Висла Краков Роберт Мааскант няма да може да разчита на един от основните си играчи в лицето на Патрик Малецки. Съотборникът на Цветан Генков е получил контузия по време на двубоя със Сконто Рига от предишния кръг и от известно време не тренира. Добрата новина в лагера на поляците е, че словенският нападател Андраж Кирм се е включил наравно с останалите в тренировките и има голяма вероятност да попадне сред стартовата 11-торка на Висла.

Очаква се Цецо Генков и компания да бъдат подкрепяни от около 500 свои привърженици, които ще пътуват до Ловеч. Феновете на Литекс ще бъдат значително повече, с оглед на важността на футболната среща.

Последни 5 изиграни срещи:

Литекс:

25 юни Литекс - Висла Краков 1:2 (Приятелска среща)
28 юни Литекс - Дуисбург 2:3 (Приятелска среща)
05 юли Литекс - Ботев Пловдив 3:0 (Приятелска среща)
12 юли Могрен - Литекс 1:2 (Шампионска лига)
19 юли Литекс - Могрен 3:0 (Шампионска лига)

Висла Краков:

29 юни Рот Вайс Оберхаузен - Висла Краков 0:1 (Приятелска среща)
06 юли Рапид Букурещ - Висла Краков 2:0 (Приятелска среща)
08 юли Флора - Висла Краков 2:2 (Приятелска среща)
13 юли Сконто - Висла Краков 0:1 (Шампионска лига)
19 юли Висла Краков - Сконто 2:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Литекс - Висла Краков

1 мач
0 победи за Литекс
0 равенства
1 победа за Висла Краков
Голова Разлика: 2:1 за Висла Краков


Коефициенти от bet365:
Литекс - 2.10
Равен - 3.30
Висла Краков - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Литекс - 2.00
Равен - 3.10
Висла Краков - 3.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144