Барса отстрани Наполи от ШЛ (видео)


И. Ангелов

Барса отстрани Наполи от ШЛ (видео)

Барселона посрещна Наполи за втората среща от осминафиналите на Шампионска лига. Днес на "Камп Ноу" след като в Италия двата тима се разделиха при 1:1, каталунците спечелиха пред своята публика с 3:1 за да продължат напред в състезанието. Те доближиха и свое постижение от 2009 г. за победата.

Началото беше силно за домакините и за 17 минути игра те водеха с два гола, което стана най-бързо постигнатия аванс с два гола в ШЛ за Барса от април, 2009 г. когато за 12 минути водеха с два гола на Байерн. Сега в 15-ата минута Рафиня върна от линията към Лопез за 1:0, а две минути след това отново Рафиня в края на бърза контра стреля и Кансело довкара отклонената от гредата топка за 2:0.

В 30-ата минута Амир Рахмани бе намерен в края на добра атака за Наполи за 2:1, което даде импулс на гостите и те стартираха агресивно и втората част. След подминаване на положение за дузпа на Осимен и средата на второто полувреме енергията се поизчерпа, и Барса вкара отново в 70-ата минута, но ВАР отмени попадението поради засада. 

В 83-ата минута 3:1 оформи Левандовски след добра работа на Серхи Роберто и Гюндоган в нападение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
195