Шест гола и Юнайтед остава последен


И. Ангелов

Шест гола и Юнайтед остава последен

Галатасарай посрещна Манчестър Юнайтед в петия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Днес на "РАМС Парк" гостите водеха с 2:0 и 3:1, но след крайното 3:3 Галатасарай се покачва до второто място с точка над Копенхаген преди двубоя на датчаните с Байерн Мюнхен по-късно в кръга. Германците са далеч напред с перфектен рекорд от победи до тук.

В 11-ата минута днес Бруно пусна топката за Гарначо в полето и той овладя и стреля мощно в близкия ъгъл за 1:0. В 18-ата минута Бруно от дистанция стреля и матира вратаря с красив удар за 2:0. В 26-ата минута Хьойлунд бе близо до нов гол. 

В 29-ата минута обаче Хаким Зиеч от статично положение матира Онана за 2:1. Точно преди почивката Икарди вкара след добро овладяване и хладнокръвие срещу вратаря, но ВАР отмени поради засада.

Така след почивката в 55-ата минута Юнайтед поведе с 3:1 чрез МакТоминей, намерен на непосредствена близост от успоредно подаване на Уан-Бисака. В 62-ата минута отново след статична топка Зиеч стреля в обсега на Онана, той изби, но в мрежата си за 3:2.

В 71-ата минута резервата Актюркоглу получи подаване от Зиеч и вкара нов красив гол през Онана за 3:3. В 85-ата минута Бруно можеше да реши срещата с нов добър удар от дистанция, но той срещна гредата.

  Сподели
490