Ман Юнайтед ще даде всичко в Турция


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще даде всичко в Турция

Галатасарай - Манчестър Юнайтед
Стадион: РАМС Парк
Дата: 29.11.2023 г.
Час: 19:45 ч.

Галатасарай държи трето място наравно с втория Копенхаген далеч под Байерн Мюнхен в Група А на Шампионска лига. За да събере 4 точки турският отбор взе три именно от гостуването си в Манчестър срещу Юнайтед, което спечели с 3:2 в началния период на кризата при Тен Хаг, която може би отшумява напоследък.

Ман Юнайтед има 3 точки и нищо не е загубено в търсенето на второ място. Тимът се подобри с 3 победи в последните 4 срещи, и 3 сухи мрежи в победите, обаче трагичната загуба в този период бе тъкмо в ШЛ и то след като поведе с 2:0 на Копенхаген до загубата с 4:3. През уикенда Юнайтед се наложи с 3:0 на гости на Евертън и това бе четвърта победа в последните 5 гостувания, но представянето отново не беше на високо ниво и Онана спаси многократно вратата си.

Освен всичко проблемите с липсващи при гостите продължават - Рашфорд е наказан и ще липсва заедно с Еванс, Санчо, Маунт, Касемиро, Диало, Маласия, Ериксен и Мартинез.

Галатасарай е в перфектно здраве. Турците имат и само една загуба в кампанията у дома, което не вещае големи шансове за колебливия гост без звездата Рашфорд, който вкара в последния мач от дузпа и бе замесен в първия гол срещу Евертън. Ново колебливо представяне с по-малко късмет може да не донесе точки за Тен Хаг и компания.

Прогноза: Галатасарай - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Магуайър
Линдельоф
Далот
Шоу
МакТоминей
Майно
Антони
Бруно
Гарначо
Марсиал
Икарди
Заха
Актюркоглу
Зиеч
Торейра
Айхан
Ангелино
Боей
Бардакчъ
Санчез
   
Муслера
 
Галатасарай (Окан Бюрюк)

Обоснована прогноза: Галатасарай - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
384