Атлетико разби Селтик, Лацио се справи с Фейенорд


И. Ангелов

Атлетико разби Селтик, Лацио се справи с Фейенорд

Атлетико Мадрид посрещна Селтик в срещата от четвъртия кръг на групите на Шампионска лига, докато Лацио посрещна Фейенорд за другата среща в групата. След 6:0 над намален състав на Селтик Атлетико ще остане начело с 8 точки, Лацио събира 7 след минимална победа днес, 6 ще има Фейенорд и Селтик остава последен с 1 т.

В 6-ата минута днес талисманът Антоан Гризман откри за Атлетико с отклонен удар през Харт за 1:0. Ключов бе момента в 23-ата минута когато Маеда влезе високо в Хармосо и бе изгонен директно, с което играта премина в полза на домакините изцяло. Така в 47-ата минута Алваро Мората вкара за 2:0 след перфектно подаване на Гризман в полето за Хименез, който свали за нападателя.

В 60-ата минута Гризман отново вкара с акробатично изпълнение за 3:0. В 66-ата минута почти веднага след влизането си Самуел Лино вкара красиво за 4:0 след подаване на Мората, преди Лино да асистира на Мората за 5:0 10 минути след това. 6:0 стана в 85-ата минута отново след асистенция на Лино, но този път за Саул Нигес.

Междувременно на "Олимпико" Лацио постигна победата си с единствен гол на Чиро Имобиле в 46-ата минута на първата част, като тук Фелипе Андерсон пусна топка над защитата и нападателят с много спокойствие се справи с вратаря и вкара на празна врата - 1:0.

 

  Сподели
246