Брага има шанс с Реал Мадрид


И. Ангелов

Брага има шанс с Реал Мадрид

Брага - Реал Мадрид
Стадион: Мунисипал де Брага
Дата: 24.10.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Брага не игра през уикенда и имаше доста време за да се подготви за може би най-тежкия съперник, който ще срещне в тази кампания. Португалците са в поредица от 5 победи преди двубоя и приемат Реал Мадрид на своя терен, като по всичко личи, че условията за подготовка няма как да са били по-добри и тимът ще покаже максимума.

Реал Мадрид също няма загуба в пет поред, но последната среща бе равен срещу Севиля в събота на "Рамон Санчес Писхуан" - 1:1. В ШЛ Реал вече надви другите два отбора в групата - Наполи и Берлин. 

Здравето в двата отбора е на добро ниво. При домакините само Виктор Гомез ще липсва. На негово място на левия бек ще видим Джо Мендеш. При гостите Куртоа, Милитао и Лунин продължават да лекуват травми.

Карло Анчелоти има необходимия опит и кадри за да се справи с предизвикателството и победа за гостите няма да е изненада. Ако има перфектни условия за подготовка за този мач, обаче, то те са видни именно при домакините в този случай, и може да се очаква те да получат точки в този мач.

Прогноза: Брага - Реал Мадрид 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Кепа
   
Алаба
Рудигер
Карвахал
Камавинга
Валверде
Чуамени
Кроос
Белингам
Родриго
Винисиус
Банса
Брума
Хорта
Джало
Мусрати
Заласар
Мендеш
Борха
Ниакате
Саатчъ
   
Матеус
 
Брага (Артур Хорхе)

Обоснована прогноза: Брага - Реал Мадрид 1:1

  Сподели
308