Байерн ще унищожи Ман Юнайтед


И. Ангелов

Байерн ще унищожи Ман Юнайтед

Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед
Стадион: Алианц Арена
Дата: 20.09.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Последно Байерн бе задържан в локалната Бундеслига от впечатляващия тази година Леверкузен, който държи по голова разлика първото място, като след 2:2 домакините от Мюнхен все пак показаха, че са наистина опасни в нападение и Хари Кейн изглежда приема добре живота в новата страна.

Манчестър Юнайтед разочарова отново на старта на сезона, подобно на предходния, като страда и от много здравословни проблеми. Тен Хаг опита бързо да намери опции на пазара за контузените дълготрайно, а това води и до несработеност в играта, хаос в подредбата и в последната загуба 3:1 от Брайтън дори видяхме най-креативния играч в нападение Бруно Фернандеш да заема ролята на централен защитник.

Юнйатед не може да разчита на Варан, Бисака, Маунт, Шоу, Майно, Антони и Санчо, а Маласия и Амрабат са поставени под върпос. Това ограничава тима от много опции в защита и в средата на терена.

Байерн няма да разчита на Нойер, Коман, Герейро и Бухман.

Мюнхен спечели последните 3 мача с Манчестър Юнайтед поред. Двата тима не са се срещали над 10 години, но както последно победиха германците, сега сработената им машина изглежда много по-добре от експеримента на Тен Хаг.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Линдельоф
Мартинез
Далот
Регилон
Ериксен
Касемиро
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Кейн
Гнабри
Мусиала
Сане
Горецка
Кимих
Дейвис
Мазраоа
Же
Упамекано
   
Улрайх
 
Байерн Мюнхен (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед 3:0

  Сподели
510