Интер ще довърши Милан в ШЛ


И. Ангелов

Интер ще довърши Милан в ШЛ

Интер - Милан
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 16.05.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Интер продължи победната си серия и през уикенда след като победи с 4:2 Сасуоло в Италия. Така тимът е на поредица от седем победи, която включва победата миналата седмица над Милан в първия полуфинал на Шампионска лига с 2:0. 

Обратно, Милан навлиза отново в това дерби със само 1 победа в последните си 5 мача. През уикенда тимът отстъпи и на застрашения от изпадане Специя с 2:0, което пък показва, че когато тимът е на гости, победата липсва в 7 от последните 8 мача, макар тук гостуването да е условно.

Откъм състави, при домакините Шкринияр продължава да липсва. Вероятно е да видим същият отбор, който вече надви противника миналата седмица.

Милан има допълнителни проблеми след като под въпрос сега са Флоренци, Месиас, Леао и Крунич, извън категорично отсъстващите Ибрахимович и Бенасер.

Формата е тежко на страна на домакините в този случай, и с оглед това, че се намират крачка пред противника и след миналата седмица, те са в изключителна позиция за достигане на финал, където ще чакат победителя от двойката Манчестър Сити и Реал Мадрид.

Прогноза: Интер - Милан 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Майнан
   
Кяер
Томори
Калабриа
Хернандез
Крунич
Тонали
Салемакерс
Диаз
Леао
Жиру
Лаутаро
Джеко
Димарко
Мкхитарян
Чалханоглу
Барела
Дъмфрис
Бастони
Ачерби
Дармиан
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Милан 2:1

  Сподели
733