Бенфика няма да преодолее Интер в Милано


И. Ангелов

Бенфика няма да преодолее Интер в Милано

Интер - Бенфика
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 19.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Интер е в опасност от това в локалната Серия А да пропусне класиране в топ 4, но в първия четвърт-финал над Бенфика успя да спечели с 2:0 въпреки залозите на букмейкърите и това повдигна настроението и облаците над мениджъра Симоне Индзаги. Това е така защото тимът има само 1 победа от последните си 8 мача, а особено неприятна бе последната изненадваща загуба с 1:0 от Монца през уикенда.

Бенфика преживява труден период и голям спад във формата си след като видяхме и 1:0 последно с Шавес, което бе трета поредна загуба за тима. В сряда тимът ще гостува за първи път в Милано от 2004 г. насам.

В двата отбора няма особени проблеми с липсващи играчи. При домакините само Милан Шкриниар е с контузия. Под въпрос е поставен и Стефан де Врий. Очаква се да не видим промяна в състава на Индзаги обаче.

При гостите аут остават Дракслер, Бах и Ристич. Николас Отаменди се завръща след наказание и ще може да се включи в защитата въпреки голямата си грешка срещу Шавес последно.

И двата отбора са извън всякакво състояние за да говорим за фаворити, но домакинството и самочувствието от последната среща трябва да са достатъчни за Интер за да видим домакините на полуфиналите на ШЛ.

Прогноза: Интер - Бенфика 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бенфика (Роджър Шмит)
 
Влаходимос
   
Силва
Отаменди
Жилберто
Грималдо
Флорентино
Чикиньо
Марио
Рафа
Орснес
Рамош
Лаутаро
Джеко
Димарко
Мкхитарян
Брозович
Барела
Дъмфрис
Бастони
Ачерби
Дармиан
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Бенфика 1:1

  Сподели
382