Ман Сити ще повтори Байерн


И. Ангелов

Ман Сити ще повтори Байерн

Байерн Мюнхен - Манчестър Сити
Стадион: Алианц Арена
Дата: 19.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Байерн не показва никакво постоянство от идването на Томас Тухел начело след като той спечели два и загуби два от петте мача от скорошното назначаване. В Бундеслигата тимът се подхлъзна с 1:1 последно срещу Хофенхайм, но за щастие на феновете преследвачите Унион и Борусия също не стигнаха до победи за да се възползват и баварците останаха 2 точки напред. В ШЛ пък задачата изглежда невъзможна след 3:0 в първата четвъртфинална фаза в Манчестър.

Манчестър Сити продължава да реди победи и след 3:1 над Лестър през уикенда, възползвайки се от грешките на Арсенал в състезанието за титлата. Пеп Гуардиола има 10 поредни победи в най-важната порция от сезона и не сме виждали загуба като гост от онова 1:0 срещу Тотнъм в началото на февруари. Освен това здравето в състава е почти перфектно и само Фил Фоден има травма.

При домакините аут остават Нойер и Хернандез, а под въпрос е още Чупо-Мотинг. След последния скандал между Садио Мане и Лерой Сане остава да видим дали сенегалецът ще търпи наказания.

Очакванията са тук Байерн да се представи много по-добре, отколкото в гостуването си, но отново фаворит е отборът на гостите, спряган и за шампион тази година в ШЛ.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Аканжи
Диаш
Аке
Силва
Родри
Гюндоган
Грилиш
Брюйне
Марез
Халанд
Гнабри
Сане
Мусиала
Коман
Горецка
Кимих
Дейвис
Кансело
Лихт
Павар
   
Зомер
 
Байерн Мюнхен (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Байерн Мюнхен - Ман Сити 1:2

  Сподели
575