Наполи ще опита да обърне Милан


И. Ангелов

Наполи ще опита да обърне Милан

Наполи - Милан
Стадион: Диего Армандо Марадона
Дата: 18.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Наполи напоследък има проблеми след като загуби минимално първия четвъртфинал в Шампионска лига срещу Милан и след това направи 0:0 с Верона през уикенда, когато се очакваше да спечели. Така победите са 2 в последните 4 мача, а последните две загуби са все от Милан и домакините не вкараха на този съперник. През уикенда обаче в игра се върна Виктор Осимен, което малко променя нещата.

Милан има само 2 победи в последните си 8 мача и те бяха срещу Наполи. Макар да изоставаха в играта в една част от срещата миналата седмица гостите издържаха и вкараха шанса си, като ще се надяват на същото пред враждебната публика, която наскоро смълчаха в Серия А с 4 безответни гола.

За домакините наказани сега ще са Ангуиса и Мин-Же, докато Симеоне лекува травма. При гостите аут остава Златан Ибрахимович. Вероятно е да видим същите 11, които взеха победата последно.

Милан има 3 поредни победи над Наполи, но феновете на домакините ще очакват завръщането на един от най-следените нападатели в Европа да промени съдбата им.

Прогноза: Наполи - Милан 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Майнан
   
Кяер
Томори
Калабриа
Хернандез
Крунич
Тонали
Диаз
Бенасер
Леао
Жиру
Кваратшелия
Осимен
Лозано
Жиелински
Лоботка
Ндомбеле
Руи
Лоренцо
Жезус
Рахмани
   
Мерет
 
Наполи (Лучано Спалети)

Обоснована прогноза: Наполи - Милан 1:0

  Сподели
714