Спалети: Отборът ми не се страхува от никой


Н. Гавазов

Спалети: Отборът ми не се страхува от никой

Старши -треньорът на Наполи Лучано Спалети сподели очакванията си за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига с Айнтрахт Франкфурт. Първата среща, проведена в Германия, завърши с победа като гост за Наполи с резултат 2: 0.

"Предстои ни голямо предизвикателство, защото може да се сравни с първия финал за нашия сезон. Той може да определи много за отбора, да стане част от историята на този клуб. Не мисля, че това оказва натиск върху отбора, вече сме виждали това няколко пъти този сезон. Ние не се замайваме от успеха. Убеден съм в силата на играчите, които отново ще покажат нивото, което винаги са ни показвали.Разбира се, тъй като това е почти финал, искам да видя гладен отбор, който иска да постигне резултат.

Игра срещу големите имена в Европа? Мисля, че отборът ми не се страхува от никой, предвид това, което ми показват играчите всеки ден. Но докато не трябва да мислим за Шампионската лига като цяло, трябва да спечелим. Айнтрахт премина през групата с много силни отбори. Миналата година спечелиха в Барселона. Ние наистина уважаваме тяхното ниво и работата на Гласнер. Знаем, че ще бъде много труден, много труден мач. Би било арогантно да мислим за следващите кръгове и това не е нашият начин на мислене", заяви Спалети.

Реваншът от 1/8-финалите на Шампионска лига между Наполи и Айнтрахт ще се играе днес, 15 март, в Неапол.

  Сподели
171