Байерн ще повтори ПСЖ


И. Ангелов

Байерн ще повтори ПСЖ

Байерн Мюнхен - Пари Сен-Жермен
Стадион: Алианц Арена
Дата: 08.03.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Байерн Мюнхен има само 1 загуба в последните си 23 мача насред всички състезания, и все още тимът не е побеждаван у дома този сезон. Ако тази статистика се потвърди, тимът ще играе на четвъртфиналите на Шампионска лига след като вече държи аванс от 1:0 над противника си тук.

ПСЖ отговори на минималната загуба от баварците с 3 поредни победи над Лил, Марсилия и Нант, в които вкара цели 11 гола. Лео Меси и Килиан Мбапе показаха феноменална игра в периода и регистрираха рекорди, с което ще са уверени и в обрата над именития съперник дори в отсъствието на Неймар.

Освен бразилеца за гостите с проблеми липсват Хакими, Кимпембе и Ренато Санчес. Галтие използва четирима в защита последно в загубата от Байерн, поради което може да опита да насити средата с трима бранителя в опит да промени съдбата си.

При домакините Бенджамин Павар е с наказание и контузени са Нойер, Хернандез и Мазраоа. Садио Мане може да стартира първи мач след дълго отсъствие, докато опции са още Сане и Коман.

Байерн има 5 победи в 6 мача с ПСЖ. В 4 поредни домакинства срещу ПСЖ Байерн вкара по най-малко 2 гола. Статистиката е тежко на страна на домакините, но дори повърхностен преглед на състава на ПСЖ показва качеството на индивидуалните играчи, които могат да направят всичко възможно.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Пари Сен-Жермен 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Кристоф Галтие)
 
Донарума
   
Перейра
Рамос
Маркиньос
Мукиеле
Витиня
Верати
Руиз
Мендеш
Меси
Мбапе
Мюлер
Мане
Мусиала
Коман
Кимих
Горецка
Дейвис
Кансело
Лихт
Упамекано
   
Зомер
 
Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)

Обоснована прогноза: Байерн Мюнхен - ПСЖ 2:1

  Сподели
784