Мадрид ще излезе с поне точка от Анфийлд


И. Ангелов

Мадрид ще излезе с поне точка от Анфийлд

Ливърпул - Реал Мадрид
Стадион: Анфийлд
Дата: 21.02.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Миналогодишните финалисти от Шампионска лига се срещат за трета поредна година в състезанието и сега първи ще гостува Реал Мадрид. Тези два отбора се печелили 20 пъти ШЛ помежду си и "червените" ще търсят отмъщение за последната загуба. Ливърпул изглежда и се възстанови от лошата форма напоследък след като надви в поредни срещи с по 2:0 Евертън и Нюкасъл.

Реал Мадрид спечели по-малко точки в групите от Ливърпул, но взе първото място за разлика от противника си, който отстъпи на Наполи. След 4 поредни победи Реал идва в тази визита и формата е сравнително добра. В 10 от последните 12 сезона Реал достигна до полуфиналите на ШЛ.

В двата състава няма големи проблеми преди старта, като в Ливърпул кризата с травмите започва да отшумява и това въздейства позитивно на играта. Само Луиз Диаз и Артур са с проблеми, докато Даруин Нунез е поставен под въпрос и може да отстъпи място на Фирмино.

Карло Анчелоти няма да разчита на Ферлан Менди и под въпрос за Реал са още Кроос, Бензема и Чуамени. Последните не играха в победата с 2:0 над Осасуна последно.

Реал Мадрид не допусна гол от Ливърпул в последните 3 гостувания срещу този отбор. Реал спечели и 5 от последните 6 мача с този съперник.

Прогноза: Ливърпул - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Рудигер
Карвахал
Алаба
Кроос
Камавинга
Модрич
Валверде
Бензема
Винисиус
Гакпо
Фирмино
Салах
Фабиньо
Хендерсън
Байчетич
Робертсън
Арнолд
Дайк
Гомез
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
908