ПСЖ няма да развали формата на Байерн


И. Ангелов

ПСЖ няма да развали формата на Байерн

Пари Сен-Жермен - Байерн Мюнхен
Стадион: Парк де Пренс
Дата: 14.02.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Тези два отбора отново ще премерят сили след като го направиха в четвъртфиналите на сезон 2020-21 г. и финалът на 2020 г. в Шампионска лига. Домакините може би ще са без талисмана Килиан Мбапе, макар той да се появи на тренировки последно, докато гостите не могат да разчитат на Мануел Нойер на вратата си, като легендата вече има заместник.

ПСЖ не се намира в най-добра форма преди този важен мач, след като загуби последните си две срещи от Марсилия и Монако. Преди това тимът имаше 3 победи в 4 и изглеждаше добре, но предстои да видим дали самочувствието в състава е поело удар.

Байерн няма загуба от средата на септември, или вече 19 срещи, от които не спечели само 4. С три поредни победи, в които бяха вкарани по най-малко 3 гола на всеки противник, тимът на баварците изглежда максимално съсредоточен в правилния момент.

През зимата германският отбор заздрави и защитата си, като закупи Жоао Кансело за краен бранител и Ян Зомер за вратата. Сега и Кимих се връща след наказание. Мане, Нойер и Хернандез обаче са с контузии. Под въпрос за този мач са Чупо-Мотинг, Мазраоа и Гравенберч.

При домакините с проблеми са посочени Мбапе, Меси, Мукиеле и Ренато Санчес. Марко Верати вероятно ще е на линия, като надеждите на феновете са и Мбапе да води нападението след като участва в последната тренировка.

И двата отбора не допуснаха загуба в груповата фаза на Шампионска лига. Само Байерн обаче спечели всичките си шест мача и показва невероятна форма през целия сезон. 

Прогноза: Пари Сен-Жермен - Байерн Мюнхен 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)
 
Зомер
   
Павар
Лихт
Кансело
Дейвис
Кимих
Горецка
Гнабри
Мусиала
Сане
Мюлер
Неймар
Меси
Витиня
Солер
Перейра
Верати
Мандес
Хакими
Маркиньос
Рамос
   
Донарума
 
ПСЖ (Кристоф Галтие)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Байерн Мюнхен 1:2

  Сподели
951