Тотнъм ще надиграе Марсилия във Франция


И. Ангелов

Тотнъм ще надиграе Марсилия във Франция

Олимпик Марсилия - Тотнъм
Стадион: Щад Велодром
Дата: 01.11.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Марсилия направи само 2:2 през уикенда срещу Страсбург в локалното първенство и това означава само 1 постигната победа в последните 6 мача. Единствената победа от последните 5 мача у дома обаче дойде в Шампионска лига над Спортинг.

Тотнъм преживява труден период и след три мача без успех достигна до победа във Висшата лига след пълен обрат. В последната среща в ШЛ Хари Кейн вкара победен гол в добавеното време срещу Спортинг, който беше отменен от ВАР и срещата завърши при равен, оставил предимството на върха на групата само точка в полза на "шпорите".

В двата отбора няма особено много проблеми. Ерик Баили липсва при домакините, а при гостите Ришарлисон. Под въпрос още за Конте са Ромеро и Кулушевски. В негово отсъствие Лукас Моура получава шансове и вероятно ще го видим отново в игра.

Само точка е необходима Тотнъм да си гарантира прогреса след групите в ШЛ. На старта на турнира този сезон англичаните победиха именно Марсилия, което ще се стремят да направят и тук. Конте обяви, че за него тази среща е като финал.

Прогноза: Марсилия - Тотнъм 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Антонио Конте)
 
Лорис
   
Ромеро
Дайър
Дейвис
Сесеньон
Хьойберг
Бентанкур
Перишич
Лукас
Кейн
Сон
Гуендози
Санчез
Пайе
Таварес
Верету
Ронжи
Клаус
Колашинац
Балерди
Мбемба
   
Лопез
 
Марсилия (Игор Тудор)

Обоснована прогноза: Марсилия - Тотнъм 1:2

  Сподели
404