У дома Спортинг ще повтори Айнтрахт


И. Ангелов

У дома Спортинг ще повтори Айнтрахт

Спортинг - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: Хосе Алваладе
Дата: 01.11.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Спортинг надви на гости съперника си на старта на Шампионска лига с 3 безответни гола и ще има увереност в постигане на нов добър резултат пред своята публика. В последния кръг португалците имаха късмета късен гол на Хари Кейн, който щеше да донесе победа на Тотнъм, да бъде отменен от ВАР, като по този начин англичаните водят с 8 точки, по 7 имат тези два тима, а последен е Марсилия с 6 т., което прави групата непредвидима до самия край.

Айнтрахт ще има надежди за класиране напред, но резултатите срещу Спортинг и Тотнъм не са благоприятни. В тима в този кръг се завръща Тута, докато с проблеми остават Хасебе, Ленц и Кнауф.

При домакините Браганса и Нето са аут, а под въпрос са още Паулиньо, Морита и Жусте. Рикардо Есгайо и Поте се завръщат от наказания.

Спортинг бе в позиция да води групата на няколко пъти по-рано в кампанията, но неочаквано изгуби срещу аутсайдера Марсилия, която два пъти надви португалците след близо 20 загубени мача в ШЛ поред. Сега класирането е в баланс между всички отбори и Спортинг ще се бори да запази позицията си с резултат.

Прогноза: Спортинг - Айнтрахт Франкфурт 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Айнтрахт (Оливер Гласнер)
 
Трап
   
Якич
Ндика
Тута
Кнауф
Камада
Роде
Пелегрини
Гьотце
Муани
Линдстрьом
Поте
Едуардс
Тринкао
Сантош
Александропулос
Угарте
Поро
Рейс
Коатес
Инасио
   
Адан
 
Спортинг (Рубен Аморим)

Обоснована прогноза: Спортинг - Айнтрахт 2:0

  Сподели
341