Виктория - Байерн Мюнхен: Опитайте на точен резултат


Н. Гавазов

Виктория - Байерн Мюнхен: Опитайте на точен резултат

Виктория - Байерн Мюнхен

Стадион: "Душан Арена", Пилзен

Дата: 12.10.2022г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Бартош Франковски (Полша)

Виктория Пилзен ще посрещне Байерн Мюнхен в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Преди седмица баварците отнесоха съперника си с 5:0, като попаденията паднаха до 59-та минута, след което германците включиха на икономичен режим и пазеха резултата. Чехите от своя страна се стремяха много да не дразнят съперника си, което не доведе до повече голове във вратата гостите. Така тимът от Пилзен регистрира трета загуба в турнира и е последен в таблицата, а Байерн записа трета поредна победа.

След тази среща Виктория победи Млада Болеслав с 2:0 и е лидер в класирането на чешкото първенство с 4 точки пред втория, а Байерн направи 2:2 на гости на Борусия Дортмунд, след като водеше с 2:0. Така мюнхенци останаха трети в класирането, на 4 точки от лидера Унион.

Виктория има четири кадрови загуби. Заради контузии няма да играят вратарят Йиндрих Щанек, защитниците Радим Жезник и Лукас Гейда, както и полузащитникът Ян Сикора.

Байерн също има няколко контузени. Това са защитниците Алфонсо Дейвис, Буна Сар и Лукас Ернандес. Но най-голямата загуба е, че полузащитникът Джамал Мусиала няма да играе заради коронавирус.

Това е третият сблъсък между Виктория и Байерн в европейски турнир. Интересното е, че както през 1971 г., така и през 2013 г. Байерн печели у дома с пет гола разлика, но като гост победата е доста по-скромна - 1:0. Спиралата на историята навлезе в своя трети кръг. А след поражението в Мюнхен резултатът 1:0 като гост е съвсем естествен. На такъв  точен резултат можете да заложите с коефициент около 9.90.

Някой може би ще е на противното мнение, но нека припомним, че Байерн няма да е емоционално и физически свеж след енергоемкия и драматичен мач в Дортмунд, освен това минимална победа ще е достатъчна, за да бъдат задоволени турнирните амбиции на германския гранд. При под 1.5 гола се приемат залози за около 5.60, което също е много добре.

Прогноза: Виктория - Байерн Мюнхен 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)
 
Нойер
   
Мазрауи
Павар
Упамекано
Станишич
Горецка
Забитцер
Сане
Гнабри
Мане
Чупо-Мотинг
Чори
Москуера
Влканова
Копич
Ндие
Калваш
Йемелка
Перника
Хейда
Хавел
   
Станек
 
Виктория Пилзен (Михал Билек)

Обоснована прогноза: Виктория Пилзен - Байерн Мюнхен 0:1

  Сподели
367