Тотнъм ще се постарае повече срещу Франкфурт


И. Ангелов

Тотнъм ще се постарае повече срещу Франкфурт

Тотнъм - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 12.10.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Тотнъм спечели само срещу аутсайдера Марсилия до тук и след равенството последния кръг срещу Айнтрахт без голове тимът дели втората позиция с противника си, на 2 точки под лидера Спортинг. Интригата в групата е истинска и всякакъв изход е възможен за момента. Тотнъм има само 2 победи в последните 5 мача, което включва срещата във Висшата лига през уикенда с Брайтън, спечелена минимално. У дома в кампанията "шпорите" са отлични с 5 победи.

Франкфурт бе на поредица от 4 мача без загуби, но Бохум през уикенда я прекрати с 3:0. Рекордът на гости не бе лош до този момент след 3 победи и равенство преди тази загуба. 

В двата състава проблемите не са много, като при домакините Лукас Моура, Жапнет Танганга и Деян Кулушевски са с травми. При гостите с травми са Онгуен, Туре и Бута.

Срещите с участие на Тотнъм в ШЛ не продуцират много голове и в последните 3 мача видяхме средно под 2.5 гола на мач. Тимът на Конте не предостави достатъчно качество на гости миналата седмица, но у дома се очаква подобрение.

Прогноза: Тотнъм - Айнтрахт Франкфурт 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
385