Спортинг ще мъсти на Марсилия


И. Ангелов

Спортинг ще мъсти на Марсилия

Спортинг - Марсилия
Стадион: Хосе Алваладе
Дата: 12.10.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Спортинг постигна втора поредна победа в локалната португалска лига след 2:1 през уикенда срещу Санта Клара. Тимът спечели и първите си две срещи в групите на Шампионска лига, а когато се изправи срещу съперника си, който имаше 17 срещи без победа, безславно загуби след като игра и с човек по-малко известно време.

Победата на Марсилия остави тима на дъното в групата и не разклати лидера, но при повторение на успеха развръзката ще е любопитна. Французите не загряха особено добре за двубоя след като през уикенда получиха загуба от Аячо с 2:1. Така пропуснаха и възможност да изравнят ПСЖ на върха.

Откъм състави проблемите при домакините са повече, като Антонио Адан ще липсва с наказание, а контузени са Нето, Поро, Браганса и Кабрал. Сеад Колашинац остава контузен при гостите. 

Само 3 точки е дистанцията между първото място на Спортинг и последното на Марсилия. Четвърта група се оформя като интересна, и тук предстои да видим как ще се справят домакините без вратаря си - дали ще заложат на повече агресия в нападение, или на повече защита пред резервния страж.

Прогноза: Спортинг - Марсилия 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Марсилия (Игор Тудор)
 
Лопез
   
Мбемба
Баили
Балерди
Клаус
Ронжи
Верету
Таварес
Пайе
Санчез
Герсон
Поте
Паулиньо
Тринкао
Сантош
Морита
Угарте
Есгаио
Райс
Коатес
Юсте
   
Исраел
 
Спортинг (Рубен Аморим)

Обоснована прогноза: Спортинг - Марсилия 2:1

  Сподели
371