Челси ще се подобри и използва проблемите в Милан


И. Ангелов

Челси ще се подобри и използва проблемите в Милан

Челси - Милан
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 05.10.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Челси и Милан спечелиха срещите си в локалните първенства след края на паузата за национални срещи. Челси се оформя като ранен фаворит в този двубой след като новият наставник Греъм Потър стартира с победа на гости на Кристъл Палас и със сигурност ще иска да пренесе формата и в Шампионска лига, особено като се докаже срещу шампиона от Серия А.

Стефано Пиоли има доста проблеми и може да има проблеми с цели 8 човека от състава си преди мача. През уикенда тимът спечели но с цената на травми за ключовите Салемакерс, Калабриа и Кяер. Те са поставени под въпрос заедно с Ориги, но със сигурност срещата пропускат Ибрахимович, Майнан, Флоренци и Хернандез.

При Потър аут са Канте и Менди, докато Жоржиньо е под въпрос. Конър Галахър се появи като резерва в последния мач и вкара победен гол с изключително изпълнение, което може да го върне в титулярния състав.

Челси се намира на последното място в групата и трябва задължително да гони точки. Победа ще изравни тима с лидера Милан по точки преди пътуването до "Сан Сиро" следващата седмица.

Прогноза: Челси - Милан 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Татарусану
   
Калулу
Томори
Дест
Туре
Бенасер
Тонали
Ребич
Кетелере
Леао
Жиру
Пулисич
Обамеянг
Стърлинг
Маунт
Ковачич
Галахър
Чилуел
Джеймс
Силва
Фофана
   
Кепа
 
Челси (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Челси - Милан 2:1

  Сподели
465