Залцбург ще направи пореден равен с Динамо


И. Ангелов

Залцбург ще направи пореден равен с Динамо

Залцбург - Динамо Загреб
Стадион: Ред Бул Арена
Дата: 05.10.2022 г.
Час: 19:45 ч.

Залцбург се намира на две точки над най-близкия си преследвач в австрийската Бундеслига, но няма победа в никой турнир от 10-ти септември при три направени равенства от тогава, всичките с резултат 1:1. Това включва и едно значимо равенство с Челси в Шампионска лига в този период. Освен това бе постигнато равенство и с Милан. При определено стечение на обстоятелствата, като победа тук и ако Челси направи услуга срещу Милан, тимът може и да заеме лидерска позиция в групата от трето място в момента.

Динамо също е на върха в локалната си лига при едно равенство и 10 победи. Тимът спокойно прогресира и в купата на Хърватия след последното 4:0 на гости на Боринчи Ярмина. В ШЛ тимът е втори над Залцбург след победата на старта над Челси.

В двата лагера има някои проблеми, като те са много повече при домакините. При гостите липсва само Боско Сутало, докато за домакините аут са Омореги, Фернандо, Камери, Диаките, Мантл, а извън състава за турнира са Окох, Тижани и Диамбу.

Залцбург не загуби в 6 поредни срещи с Динамо. В 5 от последните 6 мача с участие на домакините бяха вкарани средно под 2.5 гола в мач. Динамо се доказва като труден съперник макар да отстъпи на Милан, но в случая не се очакват много голове.

Прогноза: Залцбург - Динамо Загреб 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Динамо (Анте Чачич)
 
Ливакович
   
Ристовски
Сутало
Перич
Мохарами
Иванусек
Мисич
Адеми
Любичич
Петкович
Орсич
Сеско
Окафор
Кяергор
Дуат
Зайвалд
Капалдо
Юлмер
Дедич
Павлович
Солет
   
Кьон
 
Залцбург (Матиас Яйсле)

Обоснована прогноза: Залцбург - Динамо 1:1

  Сподели
283