Наполи няма да изпусне трите точки срещу Рейнджърс


Н. Гавазов

Наполи няма да изпусне трите точки срещу Рейнджърс

Рейнджърс - Наполи

Стадион: "Айброкс", Глазгоу

Дата: 15.09.2022г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Антонио Матеу  (Испания)

Глазгоу Рейнджърс в момента е  втори в класирането на родното първенство с 13 точки след 6 изиграни мача. Намиращият се по-горе Селтик има 5 точки повече в актива си. В последния кръг на шотландската Висша лига именно Селтик прекъсна серия без загуби на Глазгоу Рейнджърс, продължила 8 мача поред, побеждавайки съперника у дома с 4:0, отбелязвайки 3 гола през първото полувреме.  Същият нещастен резултат очакваше "сините" и в първия мач от Шампионска лига, където се срещнаха с Аякс, който също ги победи с 4:0 и също порази вратата на Рейнджърс 3 пъти през първото полувреме.

От последните 5 домакински мача, Рейнджърс завърши наравно само веднъж в последните 5 домакинства, а в останалите мачове победи своите съперници.

Наполи в момента е начело в класирането на Серия А с 14 точки след 6 изиграни мача. Намиращите се по-долу Аталанта и Милан имат еднакъв брой точки в актива си. През новия сезон на италианското първенство неаполитанци нямат загуба. Само в две битки "сините" загубиха точки, без да определят най-силния в мачове с такива съперници като Лече (1:1) и Фиорентина (0:0).По същия начин в първия мач от груповата фаза на Шампионската лига Наполи успя да покаже перфектна игра у дома и победи Ливърпул с резултат 4:1. "Сините" можеха да имат и по-голямо предимство, но в 18-ата минута на мача Виктор Осимен пропусна дузпа.

Наполи спечели 4 от последните си 5 мача като гост и записа само едно равенство.

Домакините са без Хаджи и Лоурънс, а гостите не могат да разчитат на Деме.

Наполи е по-добрият отбор. Хората на Лучано Спалети средно владеят топката в 61% от времето, играчите провеждат 33% от двубоите в наказателното поле на съперника и отправят по 21 удара на двубой. Това наистина е много и не е ясно с какво ще отговарят домакините на тези показатели. Няма да стане само с ентусиазъм и подкрепа от трибуните, за това очакваме победа за гостите, като интригата тук е дали тя ще е с марж от два гола или един.

Прогноза: Рейнджърс - Наполи 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Наполи (Лучано Спалети)
 
Мерет
   
Лоренцо
Рахмани
Мии
Руи
Зиелински
Ндомбеле
Ангуиса
Лозано
Распадори
Кваратцхелия
Чолак
Кент
Камара
Райт
Лундстрам
Джак
Баришич
Сандс
Голдсън
Тевемеир
   
Маклаулин
 
Наполи (Джовани ван Бронкхорст )

Обоснована прогноза: Наполи - Наполи 0:2

  Сподели
549