Реал Мадрид няма да има проблеми с Лайпциг


И. Ангелов

Реал Мадрид няма да има проблеми с Лайпциг

Реал Мадрид - РБ Лайпциг
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 14.09.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид е единственият отбор в топ 5 първенствата на Европа с рекорд от 100% победи до тук в кампанията. Тимът на Карло Анчелоти ще е уверен, че това ще продължи след като той успя да вкара и 4 гола в Ла Лига през уикенда без наличието на Карим Бензема в състава.

Лайпциг започна нов живот при Марко Розе след като той стартира с 3:0 над Борусия Дортмунд през уикенда. В ШЛ той трябва да отговори поне с по-добро представяне от унизителното 4:1 от Шахтьор на старта. 

В двата тима проблемите не са много, като при домакините под въпрос са Бензема, Одриосола и Милитао. Последният отново може да бъде заменен от Рудигер в защита, който се отчете и с гол срещу Майорка през уикенда.

При гостите с контузии са Дани Олмо и Лукас Клостерман. Вероятно е да видим същата постройка, която изигра перфектно срещата с Борусия последно.

Реал Мадрид спечели последните 3 мача поред в ШЛ, като във всеки един случай вкара победния гол във второто полувреме след равен на почивката. Гостите вероятно ще заложат на дефанзивен подход в случая.

Прогноза: Реал Мадрид - РБ Лайпциг 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лайпциг (Марко Розе)
 
Гулакси
   
Орбан
Диало
Шимакан
Раум
Лаймер
Шлагер
Нкунку
Форсберг
Собослай
Вернер
Винисиус
Азар
Валверде
Кроос
Чуамени
Модрич
Менди
Карвахал
Алаба
Рудигер
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Лайпциг 2:0

  Сподели
395