Марсилия е с предимство пред Айнтрахт


И. Ангелов

Марсилия е с предимство пред Айнтрахт

Марсилия - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: Щад Велодром
Дата: 13.09.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Марсилия не показа лоша игра срещу Тотнъм в първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига, но след като остана с човек по-малко тимът се предаде и получи първа загуба в турнира за сезона още с първия си мач. През уикенда срещу Лил обаче самочувствието се възвърна след успеха с 2:1 у дома.

Айнтрахт отстъпи на Спортинг в ШЛ миналата седмица, а след това загуби минимално и от Волфсбург в Бундеслигата. Сега германците са гости и формата им напоследък не е подходяща за негостоприемен съперник, който ще цели да събира точки.

В двата тима няма много проблеми, като при домакините сега ще отсъства Мбемба поради наказанието си. Алексис Санчез се завръща след наказание и ще стартира в нападението.

При гостите ключовият Роде отново е под въпрос и вероятно ще липсва. Под въпрос е поставен още Онгуен, а с контузии са Туре, Бута и Ленц. 

Марсилия има невероятните 15 загуби в последните 16 мача в ШЛ. В 14 от тях тимът допусна по най-малко 2 гола. В 6 от последните 7 Марсилия не успя да вкара и гол, но надеждите са с високопрофилен нападател това да се промени.

Прогноза: Марсилия - Айнтрахт Франкфурт 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Айнтрахт (Оливер Гласнер)
 
Трап
   
Тута
Ндика
Кнауф
Пелегрини
Якич
Соу
Муани
Камада
Гьотце
Боре
Гуендози
Санчез
Герсон
Таварес
Верету
Ронжи
Клаус
Балерди
Баили
Жиго
   
Лопез
 
Марсилия (Игор Тудор)

Обоснована прогноза: Марсилия - Айнтрахт 1:0

  Сподели
409