Тотнъм ще удари Марсилия


И. Ангелов

Тотнъм ще удари Марсилия

Тотнъм - Марсилия
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 07.09.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Тотнъм продължава без загуба в кампанията след като в английската Висша лига последно надви Фулъм с 2:1. Тотнъм спечели трите си домакинства в сезона до тук и се държи близо до върха на класирането, като се очаква тази форма да бъде пренесена лесно от опитния Антонио Конте в Шампионска лига.

Марсилия също както противника си няма загуба до момента и спечели 5 от първите 6 мача за сезона. В началото с Игор Тудор начело бяха повдигнати много въпроси, но той смълчава критиците с новата система с трима бранители.

В двата състава няма особени проблеми. При домакините Лукас Моура е аут, а Брайън Гил под въпрос. Гостите ще имат малко повече проблеми след като Алексис Санчез е наказан от последния мач и изгонването срещу Ливърпул когато бе в Интер. Марсилия не включи Бамба Диенг и Седрик Бакамбу в тима за ШЛ, а под въпрос са Димитри Пайе и Самуел Жиго.

Марсилия има невероятните 14 загуби в последните 15 в ШЛ. В 13 от тези 15 мача тимът допусна по най-малко 2 гола. В 5 от последните 6 в ШЛ тимът не вкара. Това носи предимство за домакините.

Прогноза: Тотнъм - Марсилия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Марсилия (Игор Тудор)
 
Лопез
   
Мбемба
Балерди
Колашинац
Клаус
Ронжи
Верету
Таварес
Гуендози
Герсон
Суарез
Сон
Кейн
Кулушевски
Перишич
Бентанкур
Хьойберг
Роял
Дейвис
Дайър
Ромеро
   
Лорис
 
Тотнъм (Антонио Конте)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Марсилия 2:0

  Сподели
435