ПСЖ ще започне с победа срещу Ювентус


Н. Гавазов

 ПСЖ ще започне с победа срещу Ювентус

ПСЖ-Ювентус

Стадион: "Парк де Пренс", Париж

Дата: 06.09.2022 г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Антъни Тейлър (Англия)

ПСЖ посреща Ювентус в мач от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, като и двата отбора ще се опитат да продължат безпогрешната си серия. Срещата ще е и своеобразен финал за първото място в квартета с оглед на това, че другите два тима в групата са Бенфика и Макаби Хайфа.

Френският колектив е на върха в таблицата за класиране на Лига 1, изпреварвайки Марсилия по допълнителни показатели. По-важното е, че парижани играят много офанзивно и изглежда, че се забавляват да вкарват голове. 24 точни удара в шест двубоя - това е продуктивността на нападението на френския шампион до момента и ако тази тенденция се запази, ПСЖ ще има над 120 попадения в края на сезона, което ще е рекорд за всички топ 5 първенства в Европа. Впрочем, парижани са вкарали във всеки един от последните си 16 двубоя.

Ювентус завърши четвърти през миналия сезон и за втора поредна година пропуска да стане шампион на Серия А. "Бианконерите" не очароват и сега. Те спечелиха само два мача - като домакини на Сасуоло и Специя - а не успяха да се справят с Рома, Фиорентина и дори с аутсайдера Сампдория. Така хората на Макс Алегри събраха осем точки до момента и заемат 5-та позиция в таблицата за класиране.

Витиня е аут от домакините, а срещата идва много рано за Сарабия. Гостите са без Шчесни, Погба, Киеза и Кайо Хорхе.  

Парижани спечелха 12 от предишните си общо 13 двубоя и също успяха да регистрират победи в 16 от последните си 20 мача. Всъщност, последното им поражение дойде преди повече от пет месеца срещу главния съперник Монако. Освен това французите отбелязаха три или повече гола в 8 от последните си 9 мача и не са губили на това място през последните десет месеца.

От друга страна, Ювентус е без победа в 10 от последните си общо 13 мача, а също така торинци са в серия от 6 мача без победа далеч от дома, която продължава почти четири месеца.

Можем да обобщим, че ПСЖ се намира в отлична форма, докато това не се отнася за Ювентус. Допълнителен фактор в полза на френския тим е това, че те ще имат подкрепата на трибуните.

Имайки предвид написаното по-горе, очакванията са за победа на ПСЖ и нашият съвет е за знак "1", като и двата тима ще вкарат.

Прогноза: ПСЖ - Ювентус 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Масимилиано Алегри)
 
Перин
   
Куадрадо
Данило
Бремер
Сандро
Локатели
Паредес
Маккейн
Ди Мария
Влахович
Костич
Мбапе
Неймар
Меси
Мендес
Санчес
Верати
Хакими
Кимпембе
Маркиньос
Рамос
   
Донарума
 
ПСЖ (Кристоф Галтие)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Ювентус 3:1

  Сподели
591