Челси ще надиграе Динамо в Загреб


И. Ангелов

Челси ще надиграе Динамо в Загреб

Динамо Загреб - Челси
Стадион: Максимир
Дата: 06.09.2022 г.
Час: 19:45 ч.

Динамо Загреб няма загуба в локалното си първенство, но неизменно допускаше голове във вратата си във всеки един мач през кампанията до тук. За радост на домакините в лагера на противника има проблеми в атакуващ план заради липсата на изявен нападател, а привлеченият наскоро Обамеянг има травма на лицето, която може да отложи дебюта му.

Челси обърна Уест Хем Юнайтед през уикенда, но също има много проблеми в защитата. Тимът има само 2 победи в последните 5 мача, но въпреки активно лято и много подобрения в отбрана, отборът на Томас Тухел е пропусклив, а вратарят Менди започна да прави чести грешки, водещи до голове в мрежата му.

В състава на домакините от Загреб проблеми няма. Вероятно е тук да видим постройка с наситен център, която да пречи на и без това отслабената атакуваща линия на гостите. 

Тухел все още няма да разчита на Нголо Канте заради травма, а Денис Закариа чака работна виза и ако я получи навреме ще заеме мястото на французина. Бен Чилуел може да получи титулярно място след като последно се появи на мястото на Кукурела в защита, и вкара и асистира за обрата над Уест Хем. Обамеянг има контузия в челюстта и за момента не играе, но може да се появи със защитна макса, поради което е поставен като играч под въпрос.

Челси вкара поне по 2 гола в 5 от последните си 6 срещи в ШЛ. Тимът обаче ще иска бързо да види новият нападател в игра за да подобри формата си този сезон.

Прогноза: Динамо Загреб - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Фофана
Силва
Кулибали
Джеймс
Лофтъс-Чийк
Жоржиньо
Чилуел
Маунт
Хаверц
Стърлинг
Петкович
Орсич
Спикич
Иванусеч
Адеми
Батурина
Любичич
Ристовски
Сутало
Перич
   
Ливакович
 
Загреб (Анте Чачич)

Обоснована прогноза: Загреб - Челси 1:2

  Сподели
470