Фърги отписа завръщане на Роналдо в Юнайтед


И. Ангелов

Фърги отписа завръщане на Роналдо в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед заяви, че ще е "много трудно" да привлече обратно Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд". Португалската звезда вкара 118 гола в 292 мача за Юнайтед преди да замине за Реал Мадрид през 2009 за рекордната сума от 80 милиона лири. Роналдо помогна за спечелването на Висшата лига на няколко път, както и беше в отбора спечелил Шампионска лига през 2008.

Фъргюсън пази добри спомени за сега 26-годишният, но на практика отрече някога да има шанс Кристиано да се завърне, въпреки слуховете, че би бил заинтересован: "Много ще е трудно," каза Фърги в пресконференция преди мача с Арсенал. "Той прекара страхотно годините си тук, но и сега е в голям клуб." Сър Алекс продължава да вярва, че португалецът е най-добрият играч на света, въпреки противните мнения, сочещи Лео Меси. Фърги отдели малко време да поговори за Класикото в сряда, което бе изпълнено със спорни решения.

"Говорих с него след мача," каза Фъргюсън. "Той игра добре тук, цели шест години. Взехме го като хлапе, а отиде в Мадрид мъж. На него му харесва там и ми сподели, че не е бил на най-добро ниво в мача, но все още мисля, че е страхотен играч."

  Сподели
170