Сър Алекс: Челси са вманиачени


И. Ангелов

Сър Алекс: Челси са вманиачени

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън вярва, че Челси са обсебени от идеята за спечелване на Шампионска лига и именно това е причината за привличането на Фернандо Торес от Ливърпул.

На своята пресконференция преди двубоя утре, мениджърът бе запитан за ситуацията в Челси. Той отговори на репортерите: "Мога да се съглася, че имат тенденция към вманиачаване по въпроса с Шампионска лига и за това привлякоха Фернандо Торес.

"Собственикът им (Абрамович) си е дал сметка и иска да спечелят това състезание, но няма да е лесно - най-добрите отбори са там.

"Но това е фантастично състезание и да си обсебен от това да спечелиш, и да си под стрес е разбираемо. Аз също изживях моята мания преди време, но със спечелването на трофея в Барселона голям товар падна от плещите ми, затова разбирам ситуацията в Челси."

Макар да няма фикс идея за спечелването на Шампионска лига Фъргюсън с нетърпение очаква полуфинал съставен от отборите на Реал Мадрид и Барселона.

Той допълни: "Формата на Барселона е фантастична в момента. Изглежда, че ще срещнат Реал в полуфиналите - представяте ли си какво ни очаква?

"Ще е невероятно. Надявам се да не играем в един и същи ден, защото се надявам да присъствам на живо."

  Сподели
200