Реал Мадрид ще довърши работата с Челси


И. Ангелов

Реал Мадрид ще довърши работата с Челси

Реал Мадрид - Челси
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 12.04.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид беше почти перфектен в първия кръг от четвърт-финалите на Шампионска лига на "Стамфорд Бридж", където Карим Бензема вдъхнови целия отбор с изключителна игра и хетрик във втори пореден мач за 3:1. Испанците в момента имат 8 победи в последните си 9 срещи, като само едно 4:0 от Барселона нарушава статистиката.

За Челси загубата бе втора след срамния резултат преди това с Брентфорд (4:1), но "сините" отговориха подобаващо през уикенда с 6:0 над Саутхемптън, в който мач имаше още 3 греди и редица положения. Така статистиката на гости сочи също 8 победи от 9, като само загуба на Уембли от Ливърпул в Купата на лигата нарушава рекорда.

Откъм състави, при домакините Ферлан Менди пропусна последната среща на Реал и отново е под въпрос. Азар и Йович са аут със сигурност.

При Томас Тухел контузени са Чилуел, Хъдсън-Одой, Лукаку и Баркли. Сезар Азпиликуета получи позитивен тест за коронавирус, но след няколко негативни той може и да участва. С оглед вдъхновеното представяне в последния мач е много вероятно мениджърът да заложи на същите играчи и да изиска същия стил в този мач.

Реал Мадрид има 6 победи в последните 7 в Шампионска лига. В победите "белия балет" вкара най-малко по 2 гола на съперниците си. Предстои да видим дали Челси ще може да възпроизведе отново настроението от последната среща тук, но обрат е трудно постижим.

Прогноза: Реал Мадрид - Челси 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Кристенсен
Силва
Рудигер
Джеймс
Канте
Жоржиньо
Алонсо
Маунт
Хаверц
Вернер
Винисиус
Бензема
Валверде
Кроос
Касемиро
Модрич
Начо
Карвахал
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Челси 2:2

  Сподели
1267