Хетрик на Бензема потопи ПСЖ (видео)


И. Ангелов

Хетрик на Бензема потопи ПСЖ (видео)

Реал Мадрид посрещна Пари Сен-Жермен в срещата от втория кръг на осминафиналите на Шампионска лига. Днес на "Сантиаго Бернабеу" гостите изнесоха добро първо полувреме, в което бе отменен гол на Мбапе и зачетен втори такъв, но изключителен Бензема с три гола във второто полувреме реши мача за 3:1. След 1:0 за ПСЖ в първия кръг Реал обърна не само този мач но и отстрани съперника от най-комерсиалното състезание.

В 34-ата минута Мендеш асистира за Мбапе и ниския му удар през Куртоа, но засада на Мендеш бе отсъдена в ситуацията. 5 минути след това Мбапе все пак вкара за 1:0 след подаване на Неймар. Донарума пък бе герой на два пъти в тази част за гостите срещу Бензема.

В 54-ата минута втори гол на Мбапе бе отменен заради засада при подаването към него. Така в 61-ата минута 1:1 направи Бензема, възползвайки се от лоши действия на Донарума при върната топка. 

В 76-ата минута Бензема обърна резултата и изравни общия от двете срещи като бе намерен от Модрич в полето и Донарума нямаше шанс за 2:1.

2 минути след това Бензема оформи хетрика си след добра игра на Винисиус и точен удар без подготовка за 3:1 и общ резултат 3:2 за Реал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1289