Ман Сити ще добие Спортинг


И. Ангелов

Ман Сити ще добие Спортинг

Манчестър Сити - Спортинг
Стадион: Етихад
Дата: 09.03.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити на практика се класира напред в Шампионска лига след първия кръг от осминафиналите, в който разби Спортинг на гости с 5:0. След това без голямо напрежение "гражданите" унизиха и градския съперник Манчестър Юнайтед с 4:1 в неделя, като Пеп Гуардиола може да използва тази среща и за да даде почивка на важни имена.

Спортинг се намира в най-лошата серия от резултати при Рубен Аморим със само 2 победи в последните 6 мача във всички турнири. Тимът е наясно, че е силно невероятно да обърне 5 гола пасив, но ще е важно да защити честта си в Манчестър.

Откъм състави, при домакините проблемите са само в защитата, където Уокър е с наказание, контузени са Диаш и Аке, а Бенджамин Менди продължава проблемите със закона. Кансело и Де Брюйне ще получат наказания при жълт картон. Предполага се, че Габриел Жезус и Рахим Стърлинг ще играят тук след като бяха резерви в последната среща и не бяха включени в игра.

При гостите Матеус Нунеш е наказан, и под въпрос са Поте, Палиня и Браганса. През уикенда за тима дебютира 16-годишният Дарио Есуго, който може да продължи в средата на терена. Бившият нападател на Лестър Ислам Слимани вкара два през уикенда и вероятно ще стартира.

Не се очаква изненада в този кръг, като вероятно и с отслабен състав Сити ще вземе своето.

Прогноза: Манчестър Сити - Спортинг 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Спортинг (Рубен Аморим)
 
Адан
   
Инасио
Коатес
Федал
Поро
Браганса
Угарте
Винагре
Сантош
Слимани
Сарабиа
Стърлинг
Жезус
Марез
Гюндоган
Фернандиньо
Силва
Зинченко
Кансело
Лапорте
Стоунс
   
Едерсон
 
Манчестър Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Манчестър Сити - Спортинг 2:1

  Сподели
511